Σελίδες

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΕΥΚΟΛΟ ΔΩΡΑΚΙ ΕΠΕΤΕΙΟΥ

Ψάχνοντας κάτι διαφορετικό για την επέτειο του γάμου μου (στις 9 Σεπτεμβρίου κλείνουμε αισίως 10 χρόνια έγγαμου βίου), έπεσα σε αυτή την πολύ ωραία ιδέα από το site www.thedatingdivas.com. Η ιδέα είναι απλή, το ίδιο και τα υλικά. Χρειαζόμαστε:
-μια κορνίζα 9x9
- ένα απλό χαρτόνι, εγώ χρησιμοποίησα απλό γιατί μου άρεσε όπως το είδα, αλλά μπορεί να - είναι και με σχέδιο ή χρωματιστό
- λίγη κλωστή ή κορδέλα ή μαλλί και
- τον εκτυπωτή μας.
Ξεκινάμε, ανοίγοντας ένα word σε οριζόντια μορφή και γράφοντας σε αυτό τους στίχους του αγαπημένου μας τραγουδιού ως ζευγάρι. Εγώ στην αρχή σκέφτηκα το τραγούδι που χορέψαμε στο γάμο μας, αλλά μετά αποφάσισα να βάλω κάτι ελληνικό. Αφού γράψουμε τους στίχους, κάνουμε αντιγραφή και επικόλληση μέχρι να γεμίσει όλη η σελίδα μας και μετά αυτοσχεδιάζουμε. Αλλάζουμε γραμματοσειρές ανά γραμμή, μαρκάρουμε κάποιες σημαντικές λέξεις και ό, τι σκεφτεί ο καθένας. Επειδή το έψαξα αρκετά, καλό είναι το μέγεθος της γραμματοσειράς να είναι από 8 και κάτω για να φαίνεται πιο γεμάτο το δέντρο μας μετά. Αφού τελειώσουμε, εκτυπώνουμε. 
Κατόπιν, κατεβάζουμε το αρχείο με το δέντρο μας από thedatingdivas.com ή από εδώ. Ξαναβάζουμε το χαρτί που εκτυπώσαμε στον εκτυπωτή και εκτυπώνουμε εκεί πάνω το δέντρο μας, ώστε οι στίχοι να είναι το φόντο του. 
Κόβουμε το περίγραμμα και το κολλάμε πάνω στο χαρτόνι που έχουμε επιλέξει. Εγώ το κόλλησα με κολλα tac για να του δώσω ύψος. 

Διαλέγουμε σε ποιο ύψος θα κρεμάσουμε την κλωστή μας, κολλάμε την άκρη της με ένα σελοτέιπ και από πάνω την καρδιά (εκτύπωση εδώ), πάλι με tac για ύψος. Δένουμε και το φιογκάκι μας και έτοιμο. Επαναλαμβάνουμε για την άλλη καρδιά. 




Γράφουμε τα ονόματα που θέλουμε στις μικρές καρδιές και έτοιμο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου